Tarieven

Bij Verheijden betaal je een vast bedrag voor onze dienstverlening rondom jouw situatie. De opstartkosten en eerste inventarisatie krijg je van ons. Wij vragen dus geen opstartkosten voor de inventarisatie van jouw gezin of bedrijf. 

Hiermee zijn we volledig transparant over wat we aan jou verdienen. Iedereen is voor gelijk en verdient dezelfde behandeling. Ons tarief is gebaseerd op een aantal uren dat we schatten aan jou kwijt te zijn per jaar. 

Wat houdt het abonnement in?

Bij onze kennismaking nemen we jouw situatie door om er zeker van te zijn dat jij alle risico’s kunt beheersen. Om onze adviezen af te stemmen op jou, nemen we de tijd om je te leren kennen. Door jou goed te leren kennen, kunnen wij jou het beste helpen met persoonlijk advies.

Alle verzekeringen worden zónder provisie berekend. Je krijgt een periodieke verzekeringscheck op o.a. premie. We leggen jouw actuele situatie naast de ooit afgesloten verzekeringen.  Verder krijg je informatie over preventie maatregelen, zoals rookmelders, alarm en brandpreventie. Verder mag je gebruik maken van onze kennis en kunde door altijd dekkingsvragen te mogen stellen.

Als je schade hebt, zullen wij ons altijd inzetten om tot een tevreden resultaat te komen.

Waarom een abonnement?

Bij ons vind je heldere, transparante tarieven. We werken niet met provisies, dus we verdienen niets extra’s aan de producten die we je adviseren. Ons inkomen komt volledig uit de abonnementen die we aanbieden. Dit zorgt ervoor dat onze adviezen altijd onafhankelijk en volledig gericht zijn op wat het beste is voor jou.

Onze prijsstructuur is ontworpen om jou te helpen bij het kiezen van de dienstverlening die het beste past bij jouw behoeften. Of je nu een particulier bent of een bedrijf runt, onze tarieven zijn duidelijk en eerlijk.

Voor bedrijven bieden we maatwerk aan. Voor een onderneming maken we een specifiek voorstel. Dit alles om ervoor te zorgen dat je de beste dienstverlening krijgt die past bij de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

Bij ons weet je altijd waar je aan toe bent, zonder verborgen kosten of provisies. Neem contact op voor meer informatie.

Komen er verder nog kosten bij?

Soms wel. Wanneer je bijvoorbeeld een product wilt afsluiten dat gerelateerd is aan een life-event, dan rekenen we extra kosten. Denk aan een hypotheek, een arbeidsongeschiktheidsverzekering of ander complex vraagstuk. Wij rekenen in die gevallen eenmalig een vast bedrag voor de inrichting en bemiddeling rondom die life-events.

In bepaalde gevallen zijn de kosten voor onze adviezen fiscaal aftrekbaar. Concreet betekent dit dat jij van het tarief dat je aan ons betaalt, meestal zo’n 40% weer terugkrijgt bij de IB-aangifte. Betaal je ons € 500 dan ontvang je via jouw belastingaangifte € 200 retour. 

Abonnementen

Hieronder vindt je overzichtelijk welke abonnementen wij aanbieden:

Particulier

Voor maar € 25,00 per maand ben je bij ons al helemaal verzekerd! Wij bieden persoonlijke aandacht en advies dat speciaal is afgestemd op jouw situatie. Of het nu gaat om je woning, auto of reis, wij zorgen ervoor dat jij en je gezin goed verzekerd zijn. Laat ons helpen om de beste verzekeringen voor jou te regelen!

Adviesabonnement
Ben je op zoek naar zekerheid voor jezelf en je gezin? Kijk dan eens naar ons adviesabonnement. Met dit abonnement helpen we je om je financiële toekomst veilig te stellen. Samen bekijken we belangrijke zaken zoals je hypotheek, wat er gebeurt als je overlijdt, hoe je pensioen eruitziet, en hoe je het beste je vermogen kunt opbouwen. We zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent op verschillende scenario’s, zodat je zonder zorgen kunt genieten van het leven. Wil je meer weten over hoe we jou kunnen helpen met een zorgeloze toekomst? Neem dan contact met ons op en we bespreken het graag in een vrijblijvend gesprek!

Betaling per kwartaal, half jaar of jaar is ook mogelijk.

Zakelijk

Al vanaf € 12,50 per maand kun je bij ons terecht voor je bedrijfsverzekeringen. We kijken hoeveel tijd we nodig hebben om jouw onderneming van dienst te kunnen zijn en op basis daarvan bepalen we het tarief.
Je kunt kiezen om per kwartaal, half jaar of jaar te betalen.

Risicomanagement

Risicomanagement helpt een bedrijf om vooraf risico's te zien en ermee om te gaan voordat ze echt schade kunnen aanrichten. Het gaat erom dat een bedrijf inzichtelijk heeft wat er mis kan gaan, van wettelijke verplichtingen tot computersystemen die gehackt kunnen worden. Door deze problemen van tevoren te herkennen en plannen te maken om ze aan te pakken, kan een bedrijf zichzelf veel hoofdpijn en geld besparen. Daarnaast helpt risicomanagement een bedrijf om stabiel te blijven en te groeien, zelfs als er uitdagingen op de weg komen.

Ondernemer

Ben je ondernemer en wil je niet alleen je bedrijf, maar ook je privéleven goed beschermen? Ontdek dan ons speciale adviesabonnement. Hiermee helpen we je om ook thuis alles op orde te hebben. We kijken samen naar belangrijke zaken zoals wat er gebeurt als je niet meer kunt werken, als je er plotseling niet meer bent, of hoe je later van je pensioen kunt genieten. We zorgen ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over deze dingen, zodat jij je volledig kunt focussen op je bedrijf. Wil je zorgeloos ondernemen? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer in een vrijblijvend gesprek!
× heeft u een vraag?