Tarieven

Bij Verheijden betaal je een vast bedrag voor onze dienstverlening rondom jouw situatie. De opstartkosten en eerste inventarisatie krijg je van ons. Wij vragen dus geen opstartkosten voor de inventarisatie van jouw gezin of bedrijf. 

Hiermee zijn we volledig transparant over wat we aan jou verdienen. Iedereen is voor gelijk en verdient dezelfde behandeling. Ons tarief is gebaseerd op een aantal uren dat we schatten aan jou kwijt te zijn per jaar. 

Wat houdt het abonnement in?

Bij onze kennismaking nemen we jouw situatie door om er zeker van te zijn dat jij alle risico’s kunt beheersen. Om onze adviezen af te stemmen op jou, nemen we de tijd om je te leren kennen. Door jou goed te leren kennen, kunnen wij jou het beste helpen met persoonlijk advies.

Alle verzekeringen worden zónder provisie berekend. Je krijgt een periodieke verzekeringscheck op o.a. premie. We leggen jouw actuele situatie naast de ooit afgesloten verzekeringen.  Verder krijg je informatie over preventie maatregelen, zoals rookmelders, alarm en brandpreventie. Verder mag je gebruik maken van onze kennis en kunde door altijd dekkingsvragen te mogen stellen.

Als je schade hebt, zullen wij ons altijd inzetten om tot een tevreden resultaat te komen.

Wat kost een abonnement?

Onze tarieven hebben we in een tarievenkaart gezet. Deze werkt als hulpmiddel bij het maken van welke dienstverlening bij jou past. 

Bij bedrijven kan er sprake zijn van maatwerk. In dat geval doen wij een voorstel in afwijking van de tarievenkaart. Dit kan bijvoorbeeld als de bedrijfshoedanigheid als lastig risico wordt gezien door verzekeraars, of als de bedrijfsgrootte hoger dan 10 miljoen omzet is. 

Tarieven Bij Verheijden_zakelijk

Tarieven Bij Verheijden_particulier

 

Komen er verder nog kosten bij?

Soms wel. Wanneer je bijvoorbeeld een product wilt afsluiten dat gerelateerd is aan een life-event, dan rekenen we extra kosten. Denk aan een hypotheek,  een arbeidsongeschiktheidsverzekering of ander complex product. Wij rekenen in die gevallen eenmalig een vast bedrag voor de inrichting en bemiddeling rondom die life-events.

In bepaalde gevallen zijn de kosten voor onze adviezen fiscaal aftrekbaar. Concreet betekent dit dat jij van het tarief dat je aan ons betaalt, meestal zo’n 40% weer terugkrijgt bij de IB-aangifte. Betaal je ons € 500 dan ontvang je via jouw belastingaangifte € 200 retour. 

Abonnementen

Hieronder vindt je overzichtelijk welke abonnementen wij aanbieden:

Particulier

Verzekeringsabonnement t.w.v. € 22,39 p/m
Adviesabonnement t.w.v. € 15,00 p/m
Belasting abonnement t.w.v € 6,05 p/m
Betaling per kwartaal, half jaar of jaar is ook mogelijk.

Zakelijk

Het minimum tarief is € 18,15 per maand. Hieronder valt jouw onderneming en bijvoorbeeld 1 motorrijtuig.
Voor € 50,22 p/m kun je terecht met je bedrijf incl. bedrijfsruimte, personeel (2-5 fte) en 1 of 2 motorrijtuigen.
Betaling per kwartaal, half jaar of jaar is ook mogelijk.

Zakelijk Plan

Met ons zakelijk plan krijg je vanaf € 1.210,- p/jr een hoger niveau aan advisering, namelijk risicomanagement. Je kunt terecht met je bedrijf incl. bedrijfsruimte, personeel (6-15 fte) en behandelen we o.b.v. een uitgebreide risicoscan jouw bedrijf. Hiermee kun je onbezorgd ondernemen.
Betaling per maand, kwartaal of half jaar is ook mogelijk.

Zakelijk Eliteplan

Met het Eliteplan krijg je de uitgebreidste variant van dienstverlening o.b.v. risico management. Jouw bedrijf incl. bedrijfsruimte en onbeperkt aantal personeelsleden, motorrijtuigen en andere zaken helpen wij je vanaf € 3.025 p/jr. Jaarlijks houden wij een risico management rapportage, waardoor jij en jouw personeelsleden onbezorgd kunt werken.
Betaling per maand, kwartaal of half jaar is ook mogelijk.
× heeft u een vraag?