Risicomanagement

Risicomanagement is het in kaart brengen van alle risico’s en wetgeving waaraan je als bedrijf moet voldoen. Ik kan je helpen om maatregelen te nemen om risico’s te voorkomen, beperken, zelf te dragen of om ze te verzekeren. 

Wat zijn jouw doelstellingen? Waar zie je jezelf over vijf jaar? Je wilt liever doen wat je leuk vindt, zodat je bedrijf kan groeien of juist kwaliteit waarborgen. Alle randzaken rondom preventie, wettelijke eisen en andere zaken zijn voor jou randzaken. Maar je mag ze niet negeren. Je bent als zelfstandige gestart om jouw idealen na te streven of om te kunnen stoppen voor je 60e. Allemaal geweldige plannen, maar doe het maar alleen naast het runnen van je bedrijf. 

Wij helpen je graag om die doelen en randzaken te bereiken. Dan zit je lekker Bij Verheijden.

Als u die doelstellingen wilt behalen, is het belangrijk om inzicht te hebben in wat die doelstellingen in de weg kan staan. Dat kan door professioneel risico-management. Als Erkend MKB-adviseur helpen wij u met het in kaart brengen van uw bedrijfs- en ondernemersrisico’s. Dit gaat verder dan alleen verzekeren. Wij geven u ook inzicht in de risico’s op het gebied van bedrijfsactiviteiten, bedrijfsmiddelen, veiligheid, mobiliteit, personeel, milieu en vergunningen.

Van te voren bespreken we met u wat we gaan doen, wat u kunt verwachten aan output en wat het kost. Tijdens het bedrijfsbezoek stel ik u algemene vragen en vragen over uw bedrijf en personeel. Daarna maken we een ronde door het bedrijf en maken we een risico-analyse.

Binnen twee weken ontvangt u een uitgebreide rapportage van alle bedrijfs- en ondernemersrisico’s. Dan kunt u zelf bepalen welke risico’s u wilt voorkomen, beperken, nemen of verzekeren. Dit draagt bij aan de bedrijfscontinuïteit! 

× heeft u een vraag?