Particulier

Je kunt van wieg tot graf verzekeringen afsluiten, maar is dat wel nodig? Wij kijken met je mee op basis van levensgebeurtenissen. 

Vanaf het moment dat je Bij Verheijden terecht komt, helpen wij je graag om je leven zo onbezorgd mogelijk te maken. Als voorbeeld kun je denken aan het kopen van een huis, waar wij de nodige verzekeringen voor je in orde maken. Een volgende stap kan zijn dat jullie kinderen krijgen of misschien weer gaat verhuizen. Wij denken opnieuw graag met je mee zodat je geen moment onverzekerd bent.  

Jouw verzekeringen of behoeften kunnen bij allerlei levensgebeurtenissen veranderen. Wij helpen je graag aan een goed gevoel door jouw behoefte in te vullen.

Zorgverzekering

 Zorgverzekeringen vergelijken: bij Verheijden Groep staat jouw belang voorop

Bij Verheijden Groep begrijpen we dat het kiezen van de juiste zorgverzekering een complexe en tijdrovende taak kan zijn. Onze missie is om jou hierbij te ondersteunen, zodat je met een gerust hart de best passende zorgverzekering kunt kiezen. Hoewel we momenteel hard werken aan de lancering van onze geavanceerde online vergelijkingstool, staan we nu al klaar om je te helpen met jouw zorgverzekeringen.

Waarom kiezen voor Verheijden Groep?

Actuele informatie en relevante updates

Onze website biedt altijd actuele informatie over zorgverzekeringen. Daarnaast zorgt onze samenwerking met VerzekeringRegisseur ervoor dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en thema’s rondom zorgverzekeringen.

Eenvoudig vergelijken

Onze online vergelijkingstool, VerzekeringRegisseur, is in ontwikkeling en wordt voor het begin van het zorgseizoen gelanceerd. Deze tool zal ons in staat stellen om eenvoudig en snel verschillende zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken, gebaseerd op betrouwbare data en relevante parameters.

Direct contact en ondersteuning

Heb je vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Ons callcenter is op werkdagen bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur via telefoon, chat en WhatsApp. Onze deskundige medewerkers staan klaar om jou te helpen met al jouw vragen over zorgverzekeringen.

Jaarlijkse zorgcampagne

Eind november, na de bekendmaking van de nieuwe premies door de landelijke verzekeraars, starten wij onze jaarlijkse zorgcampagne. In deze periode schrijven wij al onze relaties aan voor hun zorgverzekering. Wij helpen vervolgens om deze verzekering te herzien of een nieuwe verzekering af te sluiten. Dit kan zowel digitaal als op ons kantoor in Neer.

Proactieve informatievoorziening

Minimaal één keer per jaar informeren wij al onze verzekerden proactief over belangrijke wijzigingen en ontwikkelingen in de zorgverzekeringen. Dit doen we digitaal of telefonisch, zodat jij altijd goed geïnformeerd blijft.

Wat staat jou te wachten?

Hoewel onze vergelijkingstool nog in ontwikkeling is, beloven wij dat deze klaar zal zijn voor het zorgseizoen. Met deze tool kun je straks eenvoudig en overzichtelijk zorgverzekeringen vergelijken en direct contact opnemen voor persoonlijk advies. Wij blijven investeren in technologie en dienstverlening om jou de beste service te bieden.

Wil je meer weten of heb je vragen over jouw zorgverzekering? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat voor je klaar om jou te helpen!

× heeft u een vraag?