Bij Verheijden

…ben je verzekerd van persoonlijke aandacht. Geen irritante doorverwijzingen, maar gewoon een echt mens aan de lijn of op kantoor. 

Goed advies staan voorop. Wij kennen al onze klanten persoonlijk. 

Bij Verheijden profiteer je van jarenlange ervaring in financieel advies. We delen onze kennis graag. 

We verdiepen ons in jou persoonlijke situatie en leren je goed kennen. 

Wij vinden de menselijke maat belangrijk. Soms gaat hier ook wel eens wat mis, ook wij zijn maar gewoon mensen. En maken we een foutje, dan zorgen we ervoor dat er snel een fijne oplossing komt! 

Persoonlijke aandacht, advies, jarenlange ervaring, kennis en oplossingsgericht. Het zijn slechts vijf redenen waarom je kiest voor ons. Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Ons team

bestaat uit:

Jac Verheijden

Directeur en Adviseur Particulier

Dorthe Verheijden

Adviseur Zakelijk

Lilian Kroppen-Verlinden

Hypothecair Planner

Richard Allers

schadebehandelaar

Lieke Berben

Binnendienst medewerkster

Kim Peeters

Financieel Administratief medewerkster

Dit doen wij voor jou

Wij helpen jou aan een goed gevoel. We helpen je aan een droomhuis of dat je gerust kunt ondernemen. Doordat wij assurantie adviseurs zijn kunnen we je helpen aan hypotheekadvies, verzekeringsadvies en vermogensadvies. We willen je écht leren kennen, zodat het financiële vangnet aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Kennismaken?

Het begint met een uitgebreide kennismaking. Naast de feitelijke inventarisatie houden we het lekker informeel. Zo kunnen we ontdekken wat jouw wensen, vragen en behoeften zijn van jouw gezin of onderneming. Het liefste nemen we alles uitgebreid met je door, waarbij we volledige inzage krijgen in jouw leven.

Hoe werken wij?

Een risicoscan is voor ons de basis in hoe wij je kunnen helpen. De informatie die we van jou krijgen is daarbij heel belangrijk. Dit alles werken wij uit in een voorstel. Ga je daarmee akkoord, dan zetten we alles in werking en leggen we (indien nodig) ook contact met andere partijen. Bekijk onze algemene voorwaarden en tarieven of het iets voor jou is. Het doel is om een goede mix te vinden waarmee jij van een goed gevoel verzekerd bent, tegen de prijs die jij ervoor wilt betalen. 

Bij houden...

Jouw leven of bedrijf staat niet stil, het verandert telkens. We houden daarom graag contact met je. Zo blijf je bij de tijd en up-to-date. Net zoals je voor je auto een APK-keuring voert of een onderhoudsbeurt aan je ketel geeft.  Wij houden een verzekeringscheck, welke we periodiek blijven herhalen. Hiervoor nemen wij zelf contact met jou op. Je hoeft er zelf niet aan te denken.

Provisieloos

In de meeste gevallen werken wij niet op basis van provisie. In onze branche zijn we daarmee redelijk uniek. Waar anderen gemiddeld 20% provisie over jouw premie ontvangen, vragen wij een vast tarief in de vorm van een abonnement. 

We behandelen iedereen als gelijken. Het is voor ons niet belangrijk of jij een Ferrari rijdt of een Fiat Panda, want een hogere premie levert ons niet meer inkomsten op. Dat maakt ons écht onafhankelijk en volledig transparant.

Schade?

Voorkomen is beter dan genezen. Preventie is dus belangrijk om schade te voorkomen. We helpen je hier zo goed mogelijk mee. Helaas is niet alles te verzekeren of te voorkomen.

 Ontstaat er toch een schade? Dan zal het aan ónze inzet in ieder geval niet liggen om het tot een zo goed mogelijk resultaat te laten komen. 

Nazorg en vervolgadviezen

Heb je na verloop van tijd nog vragen over het eerdere advies of de bemiddeling, dan helpen we je daar graag mee. Verandert jouw situatie of verandert er iets in de markt, bijvoorbeeld door de komst van nieuwe wetgeving? Dan praten wij je bij.

Hoe meer we van jou weten, hoe beter we je kunnen adviseren. Onze sociale media kanalen houden je dagelijks op de hoogte van tips en trucs. En is er iets specifieks voor jou belangrijk? Dan nemen wij contact met je op om het aan jouw aandacht te brengen. 

Onze tarieven

Doordat wij provisieloos werken, kunnen onze tarieven voordelig voor je zijn. Wil je graag een gratis vergelijking? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

Kwaliteit

Bij Verheijden mag je kwaliteit verwachten. Ons team is kundig, ervaren en specifiek opgeleid in de Wft en houdt dit ook periodiek bij. 

Kifid

Als je niet tevreden bent over onze werkwijze of dienstverlening, vinden we dat heel erg jammer. We zullen altijd proberen om er samen uit te komen. Lukt dit niet, weet dan dat wij zijn aangesloten bij het Kifid. Daar kun je terecht met eventuele klachten als particulier. Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening zal jouw klacht altijd vertrouwelijk, deskundig en objectief behandelen.

Erkend Financieel Adviseur

Wij zijn trots op de specialismes die onze adviseurs in huis hebben. Zo hebben wij naast een Risico Management Consultant ook een Erkend Financieel Adviseur. Wij zijn als professional specialist in alle facetten van het advies. Of het nou gaat om een startershypotheek, hypotheken voor doorstromers of het oversluiten van een hypotheek. Als erkend financieel adviseur beheersen we alle vormen van advies. We bieden oplossingen en zekerheid. Ook voor ondernemers. Ook als je een echtscheiding achter de rug hebt.

Advieskeuze

Als adviseur moet je ook kritisch op jezelf durven zijn. Daar hoort bij dat je klanten vraagt om zich eerlijk uit te spreken over jouw dienstverlening. Via Advieskeuze kun je ons een cijfer geven. Uiteraard hopen wij daarbij op een goede waardering, maar kunnen wij verbeteren, geef het aan ons door. 

Neem gemakkelijk contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Meer weten over persoonlijk advies?

Persoonsgegevens

× heeft u een vraag?