Risk proof ondernemen | 24-11-2023

Risk proof ondernemen | 24-11-2023

Wanneer

24/11/2023    
09:00 - 17:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Bij Verheijden
Steeg 52, Neer, Limburg, 6086 EL

Je bent ondernemer, maar hebt nog geen tijd gehad voor het maken van goede, juridische documenten. We begrijpen het, vertrouwen is vaak de basis van je bedrijf. Waarom zou je honderden euro’s uitgeven aan het laten opstellen van algemene voorwaarden die je (als het goed is) nooit nodig hebt?

Misschien denk je wel: “Dat is iets voor later, of ik kopieer gewoon die van mijn concurrent en pas het hier en daar aan, dan heb ik in ieder geval iets.” Het lijkt misschien onschuldig, maar één keer fout ingaan kan je veel kosten, zowel in tijd als geld, als het om juridische geschillen gaat. En wij gaan je daarbij helpen! In samenwerking met Schmitz Juridische Dienstverlening kun je Bij Verheijden de hele dag werken aan jouw eigen geschreven algemene voorwaarden! Voor nog geen € 300,- excl. btw heb je in één dag jouw documenten op orde!

Wat je wellicht over het hoofd ziet, is dat algemene voorwaarden specifiek zijn afgestemd op een bedrijf, de werkwijze en het aanbod van dat bedrijf. Misschien verkoopt je concurrent alleen zakelijke klanten en niet aan consumenten, wat betekent dat jij belangrijke rechten van consumenten over het hoofd ziet. Kortom; je kopieert misschien de verkeerde voorwaarden die niet op jouw bedrijf van toepassing zijn, of je mist belangrijke grenzen in te bouwen voor de bescherming van jouw bedrijf.

Op maat gemaakte algemene voorwaarden bieden je bescherming en gemoedsrust. Stel je voor dat je algemene voorwaarden hebt die:

1.Volledig zijn afgestemd op jouw branche, doelgroep, werkwijze en aanbod.
2.In begrijpelijke taal zijn geschreven, zodat niet alleen jij, maar ook je klanten begrijpen wat er staat.
3.Uniek zijn en geen inbreuk maken op auteursrechten van anderen.
4.Jou en je bedrijf maximaal beschermen tegen risico’s zoals wanbetaling, annuleringen, klachten en aansprakelijkheid.
5.Voldoen aan de wetgeving.

Kortom, maatwerk voorwaarden geven je gemoedsrust, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Stel het daarom niet langer uit en laat je helpen door Schmitz Juridische Dienstverlening om jouw bedrijf te beschermen en te laten groeien.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

× heeft u een vraag?