Hypotheek bootcamp 15 novemer 2023 #2

Hypotheek bootcamp 15 novemer 2023 #2

Wanneer

15/11/2023    
19:30 - 23:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Bij Verheijden
Steeg 52, Neer, Limburg, 6086 EL
  • Wat kun je nú doen om straks een hypotheek af te sluiten?
  • De woningmarkt komt langzaam los; ben je op zoek naar een droomhuis?
  • Wil je weten wat je aan hypotheek kunt krijgen?
  • Ben je benieuwd wat jouw maandlast dan wordt?

Is je antwoord ‘ja’ op een van de bovenstaande vragen? Dan is onze ‘Hypotheek Bootcamp’ écht iets voor jou! Deze avond bieden we jou inzicht in wat handig is in de aanloop naar een hypotheek. Wil je meer informatie? Scroll naar beneden!

Wensen en dromen hebben we allemaal. Om deze te realiseren hebben we, en daar ontkomen we helaas niet aan, geld nodig. Met een goede voorbereiding laat je niets aan het toeval over. Je werkt gericht naar een hypotheek en wij helpen je daarmee.

Spreker
Op deze avond is Dorthe Verheijden onze host. Dorthe werkt bij Verheijden Groep en is adviseur voor particulier en ondernemers. Zij neemt je mee in de voorbereiding naar een hypotheek en laat zien waar ons (financieel) gedrag hierop van invloed kan zijn. Wat kun je nu doen om over een paar jaar goed een hypotheek te krijgen? En hoe zorg je dat je voor straks nú verstandige (financiële) beslissingen neemt?

Voor wie is deze avond interessant?
Iedereen die op zoek is naar een huis en nog geen ervaring heeft met een hypotheek. Of als je al een hypotheek hebt gehad, maar in deze huidige markt vastloopt met het vinden van een huis. De starter op de woningmarkt dus! Het verhaal van Dorthe is algemeen en laagdrempelig. Verwacht geen vaktaal of dikdoenerij, maar ook geen uitgemeten persoonlijk plan. Het is interactief en ontzettend leerzaam. Je kunt ermee aan de slag en wij helpen je verder als adviseur voor tips en trucs.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

× heeft u een vraag?