Bijeenkomst beleggen ‘Financiële rust’ #3

Bijeenkomst beleggen ‘Financiële rust’ #3

Wanneer

19/03/2024    
19:30 - 21:45

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Bij Verheijden
Steeg 52, Neer, Limburg, 6086 EL
  • Zou je eerder willen stoppen met werken?
  • Spaar je voor de studie van je kinderen? Of een mooie reis?
  • Heb je vermogen of spaar je maandelijks minimaal €100?
  • Zoek je naar een goed alternatief voor de lage rentes van nu?

Is je antwoord ‘ja’ op een van de bovenstaande vragen? Geef je dan op voor onze informatieavond over ‘Financiële rust’ interessant voor jou. Deze avond bieden we vrijblijvend voor je aan.

Wensen en dromen hebben we allemaal. Om deze te realiseren hebben we, en daar ontkomen we helaas niet aan, geld nodig. Met een financieel plan laat je niets aan het toeval over. Je werkt gericht naar een doel: eerder stoppen met werken, een mooie reis maken of ‘gewoon’ financiële rust hebben.

Spreker
Op deze avond is Ellie Jahangiri van NNEK onze gastspreker. Ellie werkt als accountmanager bij NNEK en kan meer over vermogensplanning vertellen. Zij neemt je mee in een verrassend en verfrissend verhaal over ons financieel gedrag. Waarom nemen we bepaalde beslissingen? Wat zijn de gevolgen? En hoe zorg je dat je betere (financiële) beslissingen neemt?

Voor wie is deze avond interessant?
Iedereen die met geld te maken heeft. Iedereen dus! Het verhaal van Ellie is laagdrempelig. Verwacht geen jargon of dikdoenerij. Het is interactief en ontzettend leerzaam.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

× heeft u een vraag?